Ja też mslałem, że mnie nie będzie na forum, a jednak jestem. Trzymaj się
Być może pożegnanie, ale mam nadzieję że nie ostateczne
Collapse
X
-
-
Toast
Żeby zawsze Ciebie i Twoich bliskich było stać na chwilę zadumy i odpoczynku przy kufelu.
Żebyś zawsze miał swego kompa z szybkim łączem internetowym.
W każdym razie my będziemy na wyciągnięcie ręki !
Comment
-
-
Jestem jeszcze na chwilę. Nie zrywam kontaktów. Po prostu tak mi się życie poukładało że muszę od pewnych spraw odpocząć, pewne sprawy zmienić wręcz diametralnie. To nie jest łatwe, ale zrobię wszystko co w mojej mocy.
Dziękuję za wyrazy poparcia. Nie współczujcie mi jednak bo do pewnych sytuacji sam doprowadziłem, więc teraz muszę za to zapłacić. Choć nie jest z tym ani łatwo, ani przyjemnie.
Nie martwcie się tak o mnie bo wcześniej czy później wrócę do Was Kochani.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Trzymamy kciuki za ciebieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Adam jestesmy z Toba niech sie wszystko jak najszybciej wyprostujeLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Chyba wróciłem. Czy na stałe to się okaże. Ale na razie jestem z wami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie było mnie prawie 2 miesiące. Więc i postów nie mogło być.Raz wpadłem coś tam pisnąłem i tyle mnie widziano.Last edited by adam16; 2003-05-29, 20:55.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
No właśnie dało się to zauważyć. Dramatyczny apel, po czym codziennie parę postów.
Comment
-
Comment