Powtórzę i w tym temacie - dużo zdrowia, Adamie
Być może pożegnanie, ale mam nadzieję że nie ostateczne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPowtórzę i w tym temacie - dużo zdrowia, AdamieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Za Twój rychły powrót na forum Adamie!
Comment
-
-
Pozdrowienia dla wszystkich, a zwłaszcza dla autorów postów na tej stronie, od Adama.
Ponoć dziś rano czuje się, jak na kacu ale wbrew pozorom chyba jest już trochę lepiej.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurWracaj, wracaj, Kolego Adamie.
A przy okazji niewykluczone, że ja się z Wami pożegnam na zawsze, bo przy upałach, jakie zapowiadają na dziś ( w granicach 35 st. C ) odwalę kitę jak nic, jako że już powyżej 28 stopni w zasadzie nie działam
Comment
-
-
No, nie jest dobrze. Chyba to niecałe pół. "Już bliżej jest niż dalej", rzekłbym.
Poza tym za każdym zakrętem gadziny jakieś się czają paskudne - żar z rozgrzanego im brzuczh bucha, ostatni bukłak z pszeniczniakiem osuszyłem już dawno, pić się chce, a wszędzie tylko leszka leją ciepławego i mętnawego, a na dodatek bateryjki mi siadaaaaaaaaaaaaa...........Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Będzie krótko i na temat - wróciłem!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment