Cześć, Adamie, cieszę się, że jesteś z nami
Być może pożegnanie, ale mam nadzieję że nie ostateczne
Collapse
X
-
-
baklazanek napisał(a)
Adam nawiązał kontakty z kosmitami którzy podłączyli go swoimi pozaziemskimi mocami do internetu dzięki czemu znowu jest z nami
Zdrowie Adama i kosmitówBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Ja wiedziałem, że tak będzie (mordka zdecydowanie usmiechnięta)
Forum jest jak piwo - nie można długo bez niego żyć
Ech, gdyby te braki mogły się skończyć na samym piwie...Last edited by adam16; 2003-06-01, 06:16.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Niestety, wygląda na to że niedługo zniknę na conajmniej na 10 tygodni ze względów zdrowotnych Obecnie też niezabardzo jestem w nastroju do aktywnego forumowania, co nie oznacza, że zapomniałem o adresie browar.biz, oraz Giełdzie w Żywcu. Czasem bywam na Gadu-Gadu lub w komórce. Pozdrawiam forumową brać.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
10 tygodni ze względów zdrowotnych
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Niestety, wygląda na to że niedługo zniknę na conajmniej na 10 tygodni ze względów zdrowotnych Obecnie też niezabardzo jestem w nastroju do aktywnego forumowania, co nie oznacza, że zapomniałem o adresie browar.biz, oraz Giełdzie w Żywcu. Czasem bywam na Gadu-Gadu lub w komórce. Pozdrawiam forumową brać.
Comment
-
-
No Stachu kuruj się nam owocnie
Czekamy na Ciebie
Comment
-
-
No to pozostaje nam tylko czekać. Więc czekamy. A Ty się kuruj i wracajBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Szybkiego powrotu do zdrowia i na Forum Celcie.
Comment
-
-
Minęło kilka dni więc sądzę, że wszyscy są już obecni. Mnie też nie było czas jakiś, nie żagnałem się ale witam wszystkich i wszystkim życzę dużo zdrowia!
Comment
-
-
I ja również ze względów zdrowotnych w najbliższym czesie jeśli wogóle będę sie pojawiał na Forum, to rzadko i na krótko.
Ale na pewno do majowych Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich już się wykuruję i pojawię się na nich razem z moimi młodymi piwkami.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No mam nadzieję, że nam się podkurujesz na tych wczasach. Nie przekraczaj tylko zbyt często granicy, bo to może jednak szkodzić zdrowiu
Comment
-
Comment