Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Być może pożegnanie, ale mam nadzieję że nie ostateczne
Collapse
X
-
Chciałam Wszystkim Forumowiczom tym starszym i tym młodszym życzyć samych poprawnych i bezbłędnych postów.
Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas.
Ja postanowiłam zrezygnować z forum,ponieważ nie wszystkim wolno tutaj wszystko.
Straciłam apetyt na udzielanie się,bo po co się udzielać skoro i tak jest żle?
Wasze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiJa postanowiłam zrezygnować z forum,ponieważ nie wszystkim wolno tutaj wszystko.
Wasze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiChciałam Wszystkim Forumowiczom tym starszym i tym młodszym życzyć samych poprawnych i bezbłędnych postów.
Ja postanowiłam zrezygnować z forum,ponieważ nie wszystkim wolno tutaj wszystko.
WaszeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiJa postanowiłam zrezygnować z forum,ponieważ nie wszystkim wolno tutaj wszystko.
Wasze"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiChciałam Wszystkim Forumowiczom tym starszym i tym młodszym życzyć samych poprawnych i bezbłędnych postów.
WaszeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Proponuję uważniej obserwować daty postów
Comment
-
-
takie małe pożegnanie
za kllka dni, najpóźniej na początku listopada firma w której pracuję przenosi się do nowej siedziby, gdzie nie będę miał takiej swobody w dostępie do netu i forum, więc chciałbym się pożegnać, bo na udzielanie się w dziale kolekcjonerskim czy na forum nie będzie łatwe. to narazie.
Comment
-
Comment