Dzień dobry, cześć i czołem.
Witam
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Witam, znalazlem w domu kapsle sprzed xx lat i chcialbym sie dowiedziec czy sa cos warte a jak sa to ile, sprzedam tanio, dla kolekcjonerow, bo szkoda zeby sie zmarnowały
Nie wiem czy dobry temat prosze o wyrozumialosc , Pozdrawiam
Na zyczenie moge zrobic dokładniejsze
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Tradycyjnie wrzucam informacje o konkursach piw domowych organizowanych w PL i nie tylko
XIII Krakowski KPD –26-28.01.2024
https://www.facebook.com/krakowskikpd- Dry Hopped Imperialny Porter Bałtycki
- Best Bitter
- X-Mas English Porter
- Munich Dunkel
- British
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
- Loading...
- Koniec listy.
Comment