Hej. Mam na imię Marcin, jestem nowy tutaj. Witam wszystkich.
Świeżak na forum ;)
Collapse
X
-
Może i świeżak, ale zdajesz się mieć poukładane w głowieudanych warek życzę.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Nasz około-świąteczny rozkład jazdy ma się następująco:
- do 19.12 włącznie - działamy normalnie
- 20.12 - 01.01 - nieczynne, ale przyjmujemy zamówienia przez sklep
- 2. stycznia 2025 - działamy normalnie
- 6. stycznia 2025 - nieczynne - święto
- od 7. stycznia 2025 - działamy normalnie
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
W tytule wątku dałem oficjalny adres, ale lokalu należałoby szukać raczej pod Llanthony Road przy nabrzeżu kanału portowego.
Duży kombinat z widocznym sprzętem, kuchnią (dań nie próbowałem) i pokaźną ofertą piw, od której moze zakręcić się w głowie, więc już bez nazw wyszczególniam,...-
Channel: Wielka Brytania
-
-
Kiedy zobaczyłem to piwo w Dino, byłem ciekaw, jak smakuje piwo, które ma 12% alkoholu. Inne parametry nie są podane. No więc, teraz już wiem. Na początek piana, zawsze atut Głubczyc, tutaj jest przeciętna, słaba. Zapach metaliczno-słodowy. Barwa dość jasna, jak na takie piwo. Smak? Słód...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-06-30, 17:48 -
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment