Jestem nowy i nie wiem czy dobrze mnie przyjmiecie i czy dam sobie radę wśród starych wyjadaczy jak Wy?
czy dam radę?
Collapse
X
-
Tagi: brak😀 2
-
Jeno na te Zloty szatańskie waść nie jeździj, bo tam ino kontuzyji jakowejś doznać można, a i kufel mocno w garści trzymaj co by liczka którejś białogłowy nie uszkodzićOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446😂 1🥰 1Comment
-
Nieeee, Alkohol to wróg i lej go w morde.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
😂 1Comment
Related Topics
Collapse
-
-
W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...-
Channel: Czechy
-
-
Orzechowy Stout z alko 6.0% (z laktozą).
Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - ciemny brąz z refleksjami rubinowymi.
Aromat - orzechowy, kukułki, słodko, lekki likier kawowy.
Smak - słodkawe,...-
Channel: Szkocja
2024-03-12, 14:54 -
-
Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...-
Channel: Niemcy
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment