W końcu, mimo zawziętej na mnie TePeSA, udało mi się zalogować. Witam wszystkich serdecznie, choć przyznam że czuję się niepewnie bo StaryKocur wspominał mi coś strzelaniu z łuku, całopaleniu i przyjmowaniu na członka...
Nareszcie!!!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Strzelanie z łuku - owszem, całopalenie - owszem, ale kogo/co on na członka przyjmował to ja nie wiem...
Co prawda jestem Junior, ale mam obok starszego stażem i nic o żadnym przyjmowaniu na członka nie słyszałam nawet!!
Zatem głowa do góry! Witam!!! IPrzyciągam piwne magnesy... :-)
-
-
Nie wiem czy dobrze myślę ...
Czy to Ty czy nie Ty....
Ale jak to Ty to WITAJ SERDECZNIE!!!!
A jak nie Ty to też WITAJ SERDECZNIE!!!!
Comment
-
-
To chyba jeszcze ja, chociaż na mój kamuflaż nawet TePesa dała się nabrać A podłączyłem się na stałe (mam nadzieję) przez modem.Teraz siedzę i - czyli się cieszę.
Comment
-
-
Tez sie ciesze razem z Toba. Wielu przyjemnych przyjmowan na czlonka ZdrowkoLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Witam, pozdrawiam i gratuluję!!! Teraz już jestes pełnoprawnym forumowiczem, a nie tylko pozasieciowym
Easy, nie wiem, jak mogłaś nie słyszeć o "przyjmowaniu na członka", to był przebój giełdy w Świebodzicach
Comment
-
-
Stolica Śląskiego Piwa wita !!!
A z tym członkiem... Hmmmm... Ja zostałem Senior Memberem (Membrem ???) nie pokazując się nikomu na oczy"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment