canizares wita piwoszy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Canizaresie, przeczytałem parę twoich postów i złożyłem puzzle do kupy.

Czyżby kolega z roku?? Piętro pod japonistyką? Pl. Trzech Krzyży? Nieśmiertelne Kopy Dżeneral na lewo od wyjścia? Labirynt korytarzy?

...i last but not least...

Pan Szabelski?
    Last edited by żąleną; 2003-05-14, 02:42.

Comment

• canizares
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.05
      • 36

żąleną napisał(a)
      <ciach>
      Czyżby kolega z roku?? Piętro pod japonistyką? Pl. Trzech Krzyży? Nieśmiertelne Kopy Dżeneral na lewo od wyjścia? Labirynt korytarzy?

...i last but not least...

Pan Szabelski?

Zbyt dużo szczegółów się zgadza, żeby było inaczej Nie wiem, tylko czy z roku, żąleną, ale pewnie tak, bo przecież wiesz, że ja z piątego...

Chyba, że... zaraz... nieeeeee, to niemożliwe...

.....panie Szabelski, to pan?

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

canizares napisał(a)
        [B.....panie Szabelski, to pan? [/B]
        Tak!!! To ja!!!

Proszę wyjść z pokoju, nie widzi pan, że pracuję?! Nie zarejestruję pana na te zajęcia, nawet jeśli wykładowca się zgodzi. Pan wie, co to dla mnie wykładowca? JA tu rządzę i rozstawiam po kątach, jak mi się spodoba, to wyrejestruję pana z tego forum, nawet administrator nie pomoże! Pan wie, co to dla mnie administrator?

...

Comment

• canizares
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2003.05
          • 36

żąleną napisał(a)
          Tak!!! To ja!!!

Proszę wyjść z pokoju, nie widzi pan, że pracuję?!
          Już wychodzę, już, bo jeszcze się komputer zawiesi...
          Jeśli ktoś jeszcze to czyta, to polecam Szablę - można go oglądać w Instytucie Anglistyki UW; godziny różne, nieokreślone bliżej - czasami się zamyka i tylko Wielki Brat wie co tam robi (pamiętam jedną z teorii, że wali głową o ścianę ale nie ma dowodów). Od piwa może lepszy nie jest, ale szybciej otumania. Nie karmić, nie drażnić, a przede wszystkim nie wpisywać nic długopisem na karcie rejestracyjnej!

Comment

• ppns
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.10
            • 1737

canizares napisał(a)
            [..]
            polecam Szablę - można go oglądać w Instytucie Anglistyki UW; godziny różne, nieokreślone bliżej - czasami się zamyka i tylko Wielki Brat wie co tam robi (pamiętam jedną z teorii, że wali głową o ścianę ale nie ma dowodów). Od piwa może lepszy nie jest, ale szybciej otumania. [..]
            Proponuję zastapić kultowe wyrażenie " A świstak zawija sreberka"
            nowym zwrotem:" Szabla wali łbem w mur , i tylko Wielki Brat wie , dlaczego".
            piwoppns@wp.pl

Comment

Przetwarzanie...
            X