kolejny zalogowany;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bierbruder
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.05
    • 35

kolejny zalogowany;)

Witam

Nazwam sie Szymon Tomaszewski.Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych z calego swiata.Chetnie nawiaze korespondencje szczegolnie jesli chodzi o zagranice.Szczerze mowiac etykiety zbieram od zerowki(wtedy zwykle odklejane).Pierwsze piwo wypilem majac 12lat od tamtego czasu regularnie delektuje sie tym zlocistym napojem.Moj zbior nie jest oszolamiajacy ze wzgledu na przerwy w zbieraniu,braki dotacji i inne niezalezne czynniki.Od roku wychodze na prosta i dosc powaznie wzielem sie za zbieranie.
    Bierbruder
  • redart
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2003.05
    • 70

12 lat - wcześnie wcześnie - mam nadzieję że smakowało - witamy w świecie piwoszy i piwowarów.
    redart

Comment

• celt_birofil
      † 2017 Piwosz w Raju
      • 2001.09
      • 4470

Gliwiczanin z pochodzenia wita krajana
      Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Bierbruder
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2003.05
        • 35

musze powiedziec ze etykiety zaczelem odklejac bedac w zerowce
        Bierbruder

Comment

• canizares
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2003.05
          • 36

Odp: kolejny zalogowany

Witaj! Kolejny piwosz z niezłym stażem. Ja podobno pierwszy raz piwo piłem mając 1,5 roku (rodzice ze specyficznym poczuciem humoru), miałem nawet taki malutki kufelek w który mi tam czasem coś nalali.

Bierbruder napisał(a)
          Witam

Pierwsze piwo wypilem majac 12lat

Comment

• Bierbruder
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2003.05
            • 35

1 piwo

heh ja mysle ze jak bylem w brzuszq to moja matka z pewnoscia jakies piwo wypila przez te 9 miechow jego czesc musiala sie przedostac tez do mnie wiec trudno bedzie przezwyciezyc wrodzone sklonnosci:P
            Bierbruder

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
              dadek
              Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
              2025-01-29, 03:15
            • dadek
              Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
              dadek
              Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
              2023-11-17, 00:48
            • dadek
              Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
              dadek
              Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
              2023-08-23, 00:48
            • dadek
              Mainz-Kastel, Otto-Suhr-Ring 27, Brauhaus Castel
              dadek
              Browarek restauracyjny istniejący od 1990 roku znajduje się na zachodnich peryferiach miasta po prawej stronie Rhein. Z centrum, przez jedyny w Mainz most drogowy, można tu dojechać autobusem nr 28. Okolica nieciekawa, jakieś place, firmy, magazyny, brak zabudowy mieszkalnej. Jednak jest tu jedno...
              2022-11-21, 01:01
            • bastion
              Słowacja, Pstrusa 339, Pivovar Masarykov Dvor.
              bastion
              W tym przypadku mamy do czynienia z kompleksem hotelowo - gastronomicznym na dużą skalę. Czego tam nie ma. Jazda na koniach, kąpiele, browar, własna farma, ścieżki rowerowe... Olbrzymi kombajn wypoczynkowy, który został otwarty w 2015 roku. I nie ma co się oszukiwać, że przeznaczony raczej...
              2022-01-20, 21:37
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...