Tak sobie pomyslalem, ze sie nie przedstawilem ogolowi browaru. Jestem piwoszem z zamilowania i kolekcjonerem okolo piwnym. Moje najulubiensze piwko to te z Dojlid (ach ten sentyment za Magnatem Kosherem...) i wlasnie wspomniane piwko bylo pierwsza wychylona niegdys warka piwa. Lubie grzebac na ciekawych stryszkach, na ktorych nie bylo nikogo z browaru
Banita na pokladzie!
Collapse
X
-
Witam! Oooo włśnie minęła północ, Irenrusza i ... kogoś tam hihihi. Powiedziałbym że zapraszam ale jush jeteś więc zapraszam na nasze spotkjnia w "realu" iiiihhhhhhhh ooops przepraszam A aa i jeszcze dodam że jak byłem młody i pomagałem w czasie żniw wujaszkowi podczas sianokoswów to dostałem dobre piwko. Ale było to piwko bez........., z tego co pamiętam był to jakis podpiwek??? Wiem że było to ciemne piwo, i tylePiwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
-
-
znajomość "wirtualna"
Witam Cię nikita_banita !!!
Dodam tylko tyle , że mieliśmy bardzo pozytywne kontakty kolekcjonerskie poprzez Allegro
Polecam wszystkim Przemka jako kolekcjonera piwnych podstawek .
Comment
-
-
kolejnego faflarza wita
faflarzWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Witaj, Nikito-Banito! Masz u mnie piwo za Twój podpis
Comment
-
-
nikita_banita napisał(a)
No i AŃĆKA mnie wydała!
A pozatym tak wiele nie zdradziłam .
A chciałeś się tu ukrywać ? Hehe , nie udałoby Ci się ....
Comment
-
-
Na razie jesteś rozpoznawalny tylko wirtualnie , mam nadzieję ,że się to zmieni . Zatem za "tą małą sieć"
Comment
-
Comment