Witajcie wszyscy jestem tu nowy ale licze na mile przywitanie,bo jak wiadomo w swiecie milosnicy piwa to fajne ludziska. Milo mi ze wkoncu dolaczylem do tak zacnego grona. Pozdrawiam wszystkich
a wic mi milo poznac tak znamienite osobistosci. Czyzby ktos sie z legionowa juz wczesniej trafil?? Osobiscie lubie teraz Tyskie Żywiec mi troche zbrzydl. Tyskie jest mym napojem wyjsciowym (do czasu jak cos innego milego bedzie)
Witam przedstawiciela z miejscowości słynnej szkoły resortowej.
Do dobrych rad dorzucę jeszcze uwagę o powinności stosowania poprawnej ortografii w postach.
And69 napisał(a) Witam kolejnego kandydata do frakcji mazowieckiej i zapraszam na spotkanie z Adamem 16. Wtedy będzie okazja do przywitania się i wypicia paru piw .
Również witam i myślę że kolega And69 również zagląda do tematu i pojawi się na spotkaniu!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Mam problem.Rano zakończyła sie burzliwa fermentacja i przelałem na cichą. Teraz patrzę i niestety fermentator z cichą gdzieś na spodzie przecieka.Czy lepiej zakończyć fermentacje czy przelać do tanka po burzliwej? Szkoda piwa,bo wyszło bardzo fajne.Na nowy tank to nawet po zamówieniu to...
Zdaje się całkiem niedawno zaczęli puszkować swoje piwa. Dwa lata temu tylko butelki z zawieszką można było kupić na wynos. A ten egzemplarz zakupiony wysyłkowo przez OMB.
ekstr 11.5 / 4,7 alk.
Bardzo dobrze pijalne jaśniuteńkie i lekkie w odbiorze piwo. Chmielenie...
Comment