WITAM WSZYSTKIE PIWOSZKI I WSZYSTKICH PIWOSZY! KILKA SŁÓW O MOJEJ SKROMNEJ OSOBIE - MŁODY JESTEM CHŁOP, W PYRLANDII SOBIE MIESZKAM I STUDIUJĘ... (ALE OGOLNIE TO OBIBOK ZE MNIE) CZAS WOLNY SPĘDZAM W MIŁYM TOWARZYSTWIE I OCZYWIŚCIE PRZY PIWKU... ZNAJDZIE SIĘ TEŻ COSIK TEGO CZASU NA ZAPOZNANIE SIĘ Z WAMI PROŚBĘ MAM O ZBYTNIE NIE GNĘBIENIE MNIE JAKO KOCIAMBRA, BO SIĘ JESIO ZAMKNE W SOBIE I CO WTEDY... ;] POZDRAWIAM!
DZIEŃ DOBRY ]:->
Collapse
X
-
Dzień dobry.
Trudno się domyślić żeś cherlawy. Mordę drzesz na całego. My tak tutaj nie robimy. Odblokuj Caps Lock i wszystko będzie w porządku. Zresztą jeśli studiujesz to i pewnie czasami jakąś książkę przeczytasz (choć piszesz, że jesteś obibok). Sam sobie odpowiedz czy widziałeś jakiś podręcznik napisany samymi wielkimi literami. Oczywiście, że nie, bo ciężko się czyta.
Comment
-
-
Witamy, witamy i o piwo pytamy.
Pewnie Lecha masz już za sobą, więc może coś opowiesz co ciekawego można zwiedzić w Poznaniu.
Przecież nikt z obecnych forumowiczów nikogo nie koci, jak zwykle odbywa się wypalanie, ja też jeszcze czekam.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Ok, ok caps już wyłączony.. Ale chyba najtrudniej mi się przyzwyczaić do pisania z ogonkami :> Co do Poznania to miasto całe jest piękne i ciekawe! Szklane domy i w ogole.. piwko z kranu zamiast wody ;P Np. u mnie to z lewego kurka leci tyskie w temp. 8 stopni Celcjusza, z prawego natomiast piwko grzane z miodem i przyprawami korzennymi ;] hyhyhyh a co!
Comment
-
-
Poznaniak wita Poznaniaka! Czołem
Comment
-
-
Witam kolejnego forumowicza
Tylko nie znikaj od razu to taka mała prośba.
A teraz DUŻA, tak jak wszyscy Poznaniacy zosałeś wytypowany na zwiad , dotyczy on zwiedzania LECHA. Szyczegóły znajdziesz tutaj
Do boju.
na droge"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Witam Kolegę ze stolicy sąsiedniego województwa
Comment
-
Comment