Nadeszła chwila prawdy, musismy opowiedziec sie wreszcie po czyjej jestesmy stronie: piwa czy wódki. Czeka nas wielka batalia, do boju towarzysze!! za Głównego Piwowara !! Niech żyje Zjednoczona Republika Piwna i nasz prezydent Browarmistrz!!!
Pijacy wszystkich krajów łączcie się!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Nie wiem jak Ty, ale ja za pijaka się nie uważam
Ale niemniej witam kolegę bardzo serdecznie, i na początek proponuję
-
-
Odp: Pijacy wszystkich krajów łączcie się!!!!!!!!!
główny_piwowar napisał(a)
Nadeszła chwila prawdy, musismy opowiedziec sie wreszcie po czyjej jestesmy stronie: piwa czy wódki. Czeka nas wielka batalia, do boju towarzysze!! za Głównego Piwowara !! Niech żyje Zjednoczona Republika Piwna i nasz prezydent Browarmistrz!!!
Zaniemówiłem zupełnie...Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2003-07-18, 15:58.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
może nasz nowy Kolega pomylił nasz słodki Grajdół Piwny z forum Zjednoczonego Rozpasania Piwskiem i Wódą ?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Nie wiem jak Ty, ale ja za pijaka się nie uważam
Tak Tak oczywiscie Podobnie jak większość z nas jesteś tylko konsumentem napoi niskoalkoholowych. A że niewielu pijaków potrafiłoby "dotrzymać kroku" to juz inna sprawa
Wypadałoby sie przywitać bo bedzie opier...
Zatem witam nowego kolegę akuratnie Strzeleckim Porterkiembez brody...
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Tak Tak oczywiscie Podobnie jak większość z nas jesteś tylko konsumentem napoi niskoalkoholowych. A że niewielu pijaków potrafiłoby "dotrzymać kroku" to juz inna sprawa
Staram się nie przekraczać ilości 5 -6 kufli na imprezę, a co ja na to poradzę, że kufel mam litrowy
Mam nadzieję że głównego_piwowara nie wystraszyliśmy zbytnio?
Comment
-
-
DOBRY BROWAR NIE JEST ZŁY
[Admin: załącznik został usunięty, gdyż już wielkokrotnie występuje na stronach Browaru, np. tu: http://www.browar.biz/galeria.php?id=847 a jak wiemy co za dużo to nie zdrowo]...the devil is here...
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Ja tam pijam średnio 3 kufelki. Ostatnio nawet 5 dziennie.
Eeee, tentego, znaczy się 3x5 dziennie?
Comment
-
Comment