Już należysz do największego grona smakoszy złocistego trunku.
Czy może kolekcjonujesz coś?
Ja ostatnio zastanawiam się nad kolekcją opakowań typu keg.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
Pozdrawiam!
Kolczyk96.
Miasteczko Detva leżące na środku Słowacji, nie zrobiło na mnie jakiegoś większego wrażenia. Ot takie sobie, którego zabudowa ciągnie się wzdłuż głównej drogi kilka kilometrów. Brak mi tam jakiegoś centralnego punktu jak rynek. Owszem kilka placów jest, ale jakoś nie są zbytnio eksponowane....
Witam wszystkich,
lokalizacja Dąbrowa Górnicza, warzenie bardzo amatorskie od września 2016. W chwili obecnej rozpoczynam przygotowywania i zbieranie sprzętu do warzenia z zacieraniem jako naturalnej fazy rozwojowej.
Pozdrawiam Adrian
Witam
piwowarska brać . Od 30 lat zajmuje się tym szlachetnym trunkiem i służę pomocą w zakresie warzenia i wszelkiego rodzaju urządzeń do tego celu . Ponadto potrafie zaprojektowac wszelkie domowe linie do napełnienia beczek KEG od 10 l do 200 l , które sa u mnie dostepne . ...
Comment