Witam! Sam jestem tu od niedawna.
Przedstawiam się
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
-
Podobnie jak w Grudziądzu, również w Suwałkach żal patrzeć na zgliszcza zabytkowego Browaru Północnego z 1888 roku. Analogicznie w obu tych miejscach pod koniec 2017 (tu otwarcie 9.12.2017) powstały browary restauracyjne nawiązujące do długich tradycji piwowarskich swoich miast. W Suwałkach...
-
Channel: Podlaskie
-
-
Hej, przedstawiam moj plan pierwszego warzenia ktore jak wszystko sie uda bedzie jutro. Ma to byc IPA 14' blg, 20 litrow.
Słody-
Pale ale 4.2kg
Pszeniczny 0.4kg
Karmelowy 0.25 kg
Chmiele- ok 200g iunga, puławski, oktawia, cascade, chinook (czesc idzie na zimna)....-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Wita Was nowy, świeżoupieczony użytkownik tej zacnej strony!
Mój kontakt z piwem datuje się od chwili, kiedy „w miarę” legalnie mogłem JE zacząć spożywać. Birofiliami zacząłem interesować się ok. 1998r., przy czym przez długi czas moje zbieractwo, to było bardziej...-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment