Witam! Sam jestem tu od niedawna.
Przedstawiam się
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
-
Podobnie jak w Grudziądzu, również w Suwałkach żal patrzeć na zgliszcza zabytkowego Browaru Północnego z 1888 roku. Analogicznie w obu tych miejscach pod koniec 2017 (tu otwarcie 9.12.2017) powstały browary restauracyjne nawiązujące do długich tradycji piwowarskich swoich miast. W Suwałkach...
-
Channel: Podlaskie
-
-
Hej, przedstawiam moj plan pierwszego warzenia ktore jak wszystko sie uda bedzie jutro. Ma to byc IPA 14' blg, 20 litrow.
Słody-
Pale ale 4.2kg
Pszeniczny 0.4kg
Karmelowy 0.25 kg
Chmiele- ok 200g iunga, puławski, oktawia, cascade, chinook (czesc idzie na zimna)....-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Jak każdego to spotka, jestem juz emerytem i czasy popijania piwka (jak się tylko zdarzyła okazja) już minęły. Teraz dopiero mogę powiedzieć, że jestem koneserem piwa. Jeżeli stać mnie od czasu do czasu chlapnąć jednego browarka, to do tego ceremoniału podchodzę z pełnym szacunkiem i...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment