Przedstawiam się

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wubeaa
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.08
    • 17

Witam! Sam jestem tu od niedawna.

Comment

• Renegat
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.07
      • 134

Failté!

Pozdrawiam i popieram twój punkt widzenia na kwestię spowalniania czasu przez piwo. W moim ulubionym pubie nad WYJŚCIEM umieszczona jest (przez wlaściciela) inskrypcja na ścianie: "Where is the rush?" (Dokąd ci się spieszy?)

Slainté!
      Rene
      Ceterum censeo Heinekenam esse delendam.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
        dadek
        Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
        2023-10-06, 00:10
      • Ura3
        przedstawiam się
        Ura3
        Przedstawiam się jako degustator i miłośnik trunku
        2013-07-12, 15:39
      • dadek
        Suwałki, Noniewicza 42, Browar Północny (restauracyjny od 2017 roku)
        dadek
        Podobnie jak w Grudziądzu, również w Suwałkach żal patrzeć na zgliszcza zabytkowego Browaru Północnego z 1888 roku. Analogicznie w obu tych miejscach pod koniec 2017 (tu otwarcie 9.12.2017) powstały browary restauracyjne nawiązujące do długich tradycji piwowarskich swoich miast. W Suwałkach...
        2018-03-12, 21:46
      • Anahan89
        Pierwsze warzenie-czy mój plan jest dobry?
        Anahan89
        Hej, przedstawiam moj plan pierwszego warzenia ktore jak wszystko sie uda bedzie jutro. Ma to byc IPA 14' blg, 20 litrow.
        Słody-
        Pale ale 4.2kg
        Pszeniczny 0.4kg
        Karmelowy 0.25 kg

Chmiele- ok 200g iunga, puławski, oktawia, cascade, chinook (czesc idzie na zimna)....
        2017-12-26, 20:38
      • Barnaba
        Przedstawiam się!
        Barnaba
        Jak każdego to spotka, jestem juz emerytem i czasy popijania piwka (jak się tylko zdarzyła okazja) już minęły. Teraz dopiero mogę powiedzieć, że jestem koneserem piwa. Jeżeli stać mnie od czasu do czasu chlapnąć jednego browarka, to do tego ceremoniału podchodzę z pełnym szacunkiem i...
        2005-11-12, 18:23
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...