Przedstawiam się

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wubeaa
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.08
    • 17

Witam! Sam jestem tu od niedawna.

Comment

• Renegat
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.07
      • 134

Failté!

Pozdrawiam i popieram twój punkt widzenia na kwestię spowalniania czasu przez piwo. W moim ulubionym pubie nad WYJŚCIEM umieszczona jest (przez wlaściciela) inskrypcja na ścianie: "Where is the rush?" (Dokąd ci się spieszy?)

Slainté!
      Rene
      Ceterum censeo Heinekenam esse delendam.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
        dadek
        Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
        2023-10-06, 00:10
      • Ura3
        przedstawiam się
        Ura3
        Przedstawiam się jako degustator i miłośnik trunku
        2013-07-12, 15:39
      • dadek
        Suwałki, Noniewicza 42, Browar Północny (restauracyjny od 2017 roku)
        dadek
        Podobnie jak w Grudziądzu, również w Suwałkach żal patrzeć na zgliszcza zabytkowego Browaru Północnego z 1888 roku. Analogicznie w obu tych miejscach pod koniec 2017 (tu otwarcie 9.12.2017) powstały browary restauracyjne nawiązujące do długich tradycji piwowarskich swoich miast. W Suwałkach...
        2018-03-12, 21:46
      • Anahan89
        Pierwsze warzenie-czy mój plan jest dobry?
        Anahan89
        Hej, przedstawiam moj plan pierwszego warzenia ktore jak wszystko sie uda bedzie jutro. Ma to byc IPA 14' blg, 20 litrow.
        Słody-
        Pale ale 4.2kg
        Pszeniczny 0.4kg
        Karmelowy 0.25 kg

Chmiele- ok 200g iunga, puławski, oktawia, cascade, chinook (czesc idzie na zimna)....
        2017-12-26, 20:38
      • gregor_66_kk-z
        Witam i przedstawiam się!
        gregor_66_kk-z
        Wita Was nowy, świeżoupieczony użytkownik tej zacnej strony!
        Mój kontakt z piwem datuje się od chwili, kiedy „w miarę” legalnie mogłem JE zacząć spożywać. Birofiliami zacząłem interesować się ok. 1998r., przy czym przez długi czas moje zbieractwo, to było bardziej...
        2005-11-23, 13:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...