Wtam wszystkich poraz pierwszy!
Hello
Collapse
X
-
Po raz drugi: uzupełnij profil. Mimo to , serdecznie witamyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu) -
Witamy serdecznie.
Sądząc po oszczędnym gospodarowaniu słowem kolega pewno
z Wielkopolski bądź z Krakowa ( bo w profilu jakoś tego
nie wyczytałem )Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
StaryKocur napisał(a)
Witamy serdecznie.
Sądząc po oszczędnym gospodarowaniu słowem kolega pewno
z Wielkopolski bądź z Krakowa ( bo w profilu jakoś tego
nie wyczytałem )
Hmmm... po profilu to nawet nie można być pewnym, czy to Kolega, czy Koleżanka... Niemniej witaj, KLF.Comment
-
Jedno jest pewne - lubi piwoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
King of Low Frequencies? Jakoś tak to szło.
Witam serdecznieComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Dzień dobry,
poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Serdecznie pozdrawiam!-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-03-02, 14:34 -
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment