Nic się przed Wami nie ukryje!! Rozszyfrowano mnie przed czasem...a tak się starałam... No i kto tu jest agentem?
Witam !!!!
Collapse
X
-
k-gb napisał(a)
Nic się przed Wami nie ukryje!! Rozszyfrowano mnie przed czasem...a tak się starałam... No i kto tu jest agentem?to agent piwoszek 007
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Reniuchna napisał(a)
witam i ja ... też jako świerzynka pragnę miło Ciebie powitać ...ja w Wieżycy przeżyję swój chrzest -i troszkę się już boję, ale co tam z TAKIMI LUDZMI czego się bać...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
I ja witam kolejną forumowiczkęCzy my się aby nie znamy?
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam
Nie jestem pewien czy jest to dobre miejsce na takie pytania,ale spróbuję...najwyżej admin mnie gdzieś przekieruje...
Jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o warzenie piwa, naoglądałem się filmów pewnego Pana i cóż... pierwsza warka z brewkitu nastawiona...
Wszystko...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Browar Pod Nosem os.Jana III Sobieskiego 30 f Poznań
Lubisz piwo?
My też!
Nie wiesz jakie wybrać?
Doradzimy!
Co tydzień wjeżdża coś nowego.
Wpadnij do nas!
Jesteśmy przez 7 dni w tygodniu do 22:00-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Dzień dobry, cześć i czołem
Znowu będzie pisanie o popełnionych błędach i kilka pytań o to co się stało oraz co może się stać. No jestem nowicjuszem więc proszę o wyrozumiałość.
Zrobiłem sobie dwa dni temu drugi zacier (APA) w mojej "karierze" i chciałbym...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Dzień dobry, cześć i czołem
Znowu będzie pisanie o popełnionych błędach i kilka pytań o to co się stało oraz co może się stać. No jestem nowicjuszem więc proszę o wyrozumiałość.
Zrobiłem sobie dwa dni temu drugi zacier (APA) w mojej "karierze" i chciałbym...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE PRZEKAZANE MI ZA POŚREDNICTWEM ADAMA16
JESTEM ZUPEŁNIE "ZIELONA" NA TYM FORUM I NIE PRZESZŁAM ŻADNEGO SZKOLENIA WIĘC MAM NADZIEJĘ ŻE JAKOŚ TEN TEKST ZAISTNIEJE I DOTRZE DO LUDZI, KTÓRZYŻYCZĄ I DZIŚ "WSZYSTKIEGO...-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment