Przez pzypadek trafiłem na tą stronkę i tak mi przypadła do gustu,ze postanowilem sie zarejestrowac.Gratulacje dla Admina!!!
Witam wszystkich!!!!
Collapse
X
-
jako że witam Cię krajanie, pozwalam sobie prosic Cię o uzupełnienie profilu.
Kiedy pić Twoje zdrowie?
Czy coś zbierasz?
A może warzysz swoje piwko?
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Witaj.
1)Uzupełnij profil
2)Zastanów się zanim założysz temat (vide: Amstel), bo może jest już jakiś podobny uruchomiony. (Obrazki piwne)
2)Zmień obrazek (avatar), bo chyba nie pamiętasz poprzedniej epoki. Są tu tacy, którzy pamiętają i wracać nie chcą.
3)Kochaj dobre piwo i zostań z namiDick Laurent is dead.
Comment
-
-
WITAM
Twoje zdrówko
Może to co tu znajdziesz skłoni Cię do własnej produkcji piwka i powiekszysz gorono domowych piwowarów."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Cześć,
widać, że Ci się u nas podoba, bo ledwo zalogowany już natrzaskał postów
Natomiast rzeczywiście, zwróć uwagę na rady, jakie Ci zapodano, bo możesz nieźle oberwać
A ze swojej strony jeszcze pomarudzę, żebyś dodawał do postów coś bardziej konstruktywnego, niż "byłem tam, jest fajnie" itp.
No, to chrzest już zaliczony
Comment
-
-
dziku napisał(a)
--ciach--
PS Spróbuj uwzględnić wspomniane wyżej sugestie starszych forumowiczów
Ale tak na serio. Obrazek móglbyś zmienić. Slavoy ma zupełną rację.
Parę dodatkowych informacji w Profilu też by się przydało.
No to siup !
Comment
-
-
Odp: Witam wszystkich!!!!
zawisor napisał(a)
Przez pzypadek trafiłem na tą stronkę i tak mi przypadła do gustu,ze postanowilem sie zarejestrowac.Gratulacje dla Admina!!!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
Witam i ja - w końcu stanowimy jakąś wspólnotę. Pieczętuj się czym chcesz, mam jednak prawo wyrazić swoje zdanie: amicycji nie zaskarbisz używając takiej symboliki - przynajmniej w mojej osobie.
Comment
-
Comment