witam wszystkich!!! jestem tu nowa Moj nick to IWCIA19.. w sumie to chyba pomylilam strone bo czytajac wasze opisy to kazdy lubi tu piwo!!! a ja nie bardzo!!wole wodke Co mnie tu sprowadza, a mianowicie mam prace dyplomowa o piwie i tzreba sie tym juz zaczac interesowac jesli amcie jakies cenne informacje to chetnie wezme i przeczytam. pozdrawiam serdecznie buzka
NOWIUTKA
Collapse
X
-
Poszukaj, poczytaj (artykuły, dyskusje) a znajdziesz. Jedna prośba - używaj polskiej trzcionki - okażesz szacunek innym i ułatwisz im czytanie Twoich postów. Witamy serdecznie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Witamy! A tak poza tym to używaj czcionki, trzcinką można dostać po łapach kolego zythum
Comment
-
-
Witaj! A z wódką jest tak jak we fragmencie tej piosenki: wódka gubi ludzi, małe piwko nie.
Mam nadzieję, że zostaniesz tu dłużej nie tylko do dyplomu.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Witamy! A tak poza tym to używaj czcionki, trzcinką można dostać po łapach kolego zythumTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Witaj!
A jak wypełnisz profil, będziemy wiedzieć która "ekipa" dostanie zadanie przekonania Cię osobiście o wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia. tfu. o wyższości picia piwa nad piciem wódki.
Kobieto! Podejrzewam, że do tej pory miałaś do czynienia z piwami z koncernów. Gdy popróbujesz to co my pijemy być może zmienisz zdanieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Fáilte!
Piwem TRZEBA się interesować, nie tylko z racji pracy dyplomowej. Taki zapis będzie w Kostytucji Europejskiej (chyba, żeby go tam nie było).
Wódka, owszem, swoje zalety posiada, jednakowoż kudy jej do haberbusza ...
Witaj w zwariowanym piwnym pociągu, do którego wsiadłaś przez pomyłkę Czuj się dobrze, baw się dobrze i miej się dobrze.
A tak przy okazji: powiesz coś więcej o twoim piwnym doktoracie?
Slainté!
ReneCeterum censeo Heinekenam esse delendam.
Comment
-
-
Niby od piwa głowa się kiwa,
Ale od wódki - rozum krótki.
Witam i pozdrawiam
Comment
-
-
Sądzę, że kiedy koleżanka zacznie przeglądać przepastne archiwa browaru.biz, to o piwie zdanie zmieni... A poza tym, jak tu pisać pracę naukową o tym szlachetnym trunku nie popijając go (choćby tylko) czasami?
Na zdrowie*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment