siema

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dziku
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.12
    • 1992

W życiu bym na to nie wpadł, żeby w taki sposób "nadrabiać zaległości".
    Nie jest to z mojej strony jakakolwiek cenzura, to była prośba, bo stare posty po nadesłaniu Twojej odpowiedzi zamieniają się w "nowe".
    I dopóki Art nie stworzy filtru do nowych postów to będą się w wyszukiwarce wyświetlały wszystkie.
    Zauważyłem po prostu, że akurat do tego działu większość stara się pisać na bieżąco lub wcale.
    Czy czytałem wszystkie W pewnym momencie przestałem, a "urozmaicenie" zaczęło umykać mej uwadze...
    Ale nie ma sprawy. Nie traktuj proszę mojej prośby ani serio, ani broń Boże jako cenzury.
    Pisz i na zdrowie
    Dziku

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
      Ziemia Obiecana, No i Siema, No i Cześć
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-07-12, 19:52
    • darekd
      Flensburger, Strand-Lager
      darekd
      Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
      2025-01-18, 23:56
    • kaczka116
      Ziemia Obiecana, No Siema
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-05-08, 16:20
    • Rafaell
      Siemanko
      Rafaell
      Siema Mega miło mi tutaj dołączyć. Jestem fanem piwa i bardzo chciałbym piwo robić sam....
      2023-06-19, 08:53
    • faster90
      Siema
      faster90
      Witam wszystkich mam na imię Arkadiusz i pochodzę ze Śląska zbieram kapsle z piw i nie tylko z całego świata oraz podstawki i inne gadżety związane z piwem , choć ostatnio miałem dłuższą przerwe z moim hobby ., ale myślę że nadrobia troche jeszcze w tym roku Pozdrawiam wszystkich piwoszy...
      2016-11-13, 21:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...