Jestem z wami dopiero od wczoraj i nie bardzo się jeszcze orientuję jak i co,ale myślę ,że w miarę wychylanych kufelków będzie lepiej.
witam smakoszy napoju Bogów
Collapse
X
-
Witam i o miejscowość pytam
Zawsześmy radzi nowym forumowiczom.Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
i ja witając przychylam się do prośby przedmówcówWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja też witam i również dołączam się do próśb o ujawnienie paru szczegółów o sobie.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Ledeč nad Sázavou, to urokliwe miasteczko położone nad rzeką Sazavou. Z jednej strony rynku mamy majestatyczny zamek, a z drugiej skałki na których znajduje się park z górką Šeptouchov (stąd nazwa browaru) .
Tuż obok rynku w swoim domu od 2021 roku swoją siedzibę ma kolejny rodzinny browarek...5 Photos-
Channel: Czechy
-
-
Czyli tzw Barrel Aged, leżakowane w beczkach po whisky, winie, rumie, koniaku, sherry i cholera wie po czym jeszcze.
Zastanawiam gdzie kończy się sztuka w browarnictwie i kreatywność, a zaczyna się zwykłe lenistwo i kombinowanie. Bo czy sztuką jest kupienie beczek po czymś, wlanie do...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Zdiby to gminna wieś w powiecie Praga Wschód. Od 1.10.2021 zostały tam przywrócone tradycje warzenia piwa. Obecny browar wraz z restauracją powstał w starej kotłowni.
Budynek ładnie wyremontowano, a smaczku dodaje wysoki komin, który góruje nad browarem.
Przed lokalem znajduje...-
Channel: Czechy
2023-11-10, 10:49 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment