W wolnej chwili witam wszystkich Forumowiczów i mam nadzieję, że znajdę czas na częstsze wizyty tutaj!!! Pozdrawiam ciepło w zimny wieczór - Roberrt z Prowincji, czyli z Krakowa. Ahoj!
Bardzo się cieszę, że wreszcie dałeś się skusić i po roku od rejestracji się ujawniłeś. Witaj Kochanie! Życzę Tobie i sobie, żebyś miał więcej takich wolnych chwil jak ta dzisiaj.
Czy kolega Roberrt jest pierwszym forumowiczem, którego na wstępie nie trzeba prosić o uzupełnienie profilu?
Bielsko wita Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
celt_birofil napisał(a) Czy kolega Roberrt jest pierwszym forumowiczem, którego na wstępie nie trzeba prosić o uzupełnienie profilu?
Bielsko wita Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
To tylko dlatego, że ja mu dałam cynk, że tak trzeba
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
Comment