Jeszcze raz ja. Zauważyłem, że temat zatytułowałaś: "Pora na Tabletkę", co skojarzyło mi się z fragmentem z filmu Seksmisja, tylko tam szło to tak: "Weź pigułkę"
Pozdrawiam
Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2003-11-13, 08:20.
grzechu84 napisał(a) Czesc! Ty faktyczniejestes orginalna. Mało kto nowy ma na dzień dobry wypełniony profil. Pozdrawaim i życze mile spędzonego czasu.
Tabletka została dokładnie przeszkolona przed zalogowaniem , w dodatku nie wiem, czy nie jest jedyną osobą, która tak szybko uzyskała nicka, który się natychmiastowo przyjął
Ahumba napisał:
No Tabletko, moja "osobista pomoco lekarska" witam Cię serdecznie
Cała przyjemność po mojej stronie umbaumba
Pinio74 napisał:
Jeszcze raz ja. Zauważyłem, że temat zatytułowałaś: "Pora na Tabletkę", co skojarzyło mi się z fragmentem z filmu Seksmisja, tylko tam szło to tak: "Weź pigułkę"
Jak sam zauważyłeś jestem Tabletka a nie Pigułka......może bywam w Matrixie ??
Pozdrawiam wieczornie
Małażonka napisała:
Główny browarnik wita najmniejszego głównego technologa na forum. Cześć, Tabletka! I, oczywiście - Twoje zdrowie!!!
P.S. A do Warszawy się nie wybierasz???
Muszę znaleźć kogoś niższego....a do Warszawy owszem ale w tym roku raczej nie wyrobię...rozumiesz Prezes nie daje urlopów bo to wstrzymałoby produkcję
grzech napisał:
Witam w imieniu Ściany Wschodniej, a szczególnie jej północnego winkla. No, no - ładny masz profil !
Staram się jak mogę
Pozdrawiam
Jerzy napisał:
Witam baaardzo serdecznie i szwejkowo!
Pogoniarz napisał:
Już się niby witaliśmy osobiście,ale niech bedzie i wirtualnie-a co!
Twoje zdrówko Starowiejskim
No to ja na ten toaścik wyciągnę własną wareczkę....a co mi tam Prezes chyba łba nie ukręci
Marusiu
intuicja mi podpowiedziała z kim mam się zadawać
do szybkiego zobaczenia na "szwejku"
kangurpl napisał:
Witam i ja,
a swoją drogą ciekawe co to była za pigułka.
Ahumba wykazuje dziwne zadowolenie po jej spożyciu
Witam witam
obiecuję, że przy następnym spotkaniu jedną tabletkę zostawię extra dla Ciebie i już jestem ciekawa jakie bedziesz miał objawy po jej spożyciu
iron napisał:
Witam i ja bardzo serdecznie, miłej zabawy i mam nadzieję do rychłego spotkania przy realnym piwku.
A ponieważ dzień bez wazeliny byłby dniem straconym, więc proszę o przekazanie pozdrowień Prezesowi CarlBergowi
Iron na temat wazeliny mam to samo zdanie dlatego zawsze przed snem i zaraz po przebudzeniu padam przed moim Prezesem na kolana i modlę się dziękując mu, że mogę mu służyć moimi umiejętnościami w tak zacnym browarze a poniważ szanuję każdego prezesa to i przed Tobą chylę moje czoło
alph napisał:
Witaj! Czy jesteś Tabletką Musującą?
no skąd...jestem Tabletką Fermentującą
U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Było już "a la grodziskie", "quasi grodziskie", "w stylu grodziskie", "grodziskie 2.0", "hoppy grodziskie" a nawet grodziskie, które nie smakowało jak grodziskie. Cóż przyszła pora na wersję "modern". Czym ten modern typ się wyróżnia..?...
Comment