Jeszcze raz ja. Zauważyłem, że temat zatytułowałaś: "Pora na Tabletkę", co skojarzyło mi się z fragmentem z filmu Seksmisja, tylko tam szło to tak: "Weź pigułkę"
Pozdrawiam
grzechu84 napisał(a) Czesc! Ty faktyczniejestes orginalna. Mało kto nowy ma na dzień dobry wypełniony profil. Pozdrawaim i życze mile spędzonego czasu.
Tabletka została dokładnie przeszkolona przed zalogowaniem , w dodatku nie wiem, czy nie jest jedyną osobą, która tak szybko uzyskała nicka, który się natychmiastowo przyjął
Ahumba napisał:
No Tabletko, moja "osobista pomoco lekarska" witam Cię serdecznie
Cała przyjemność po mojej stronie umbaumba
Pinio74 napisał:
Jeszcze raz ja. Zauważyłem, że temat zatytułowałaś: "Pora na Tabletkę", co skojarzyło mi się z fragmentem z filmu Seksmisja, tylko tam szło to tak: "Weź pigułkę"
Jak sam zauważyłeś jestem Tabletka a nie Pigułka......może bywam w Matrixie ??
Pozdrawiam wieczornie
Małażonka napisała:
Główny browarnik wita najmniejszego głównego technologa na forum. Cześć, Tabletka! I, oczywiście - Twoje zdrowie!!!
P.S. A do Warszawy się nie wybierasz???
Muszę znaleźć kogoś niższego....a do Warszawy owszem ale w tym roku raczej nie wyrobię...rozumiesz Prezes nie daje urlopów bo to wstrzymałoby produkcję
grzech napisał:
Witam w imieniu Ściany Wschodniej, a szczególnie jej północnego winkla. No, no - ładny masz profil !
Staram się jak mogę
Pozdrawiam
Jerzy napisał:
Witam baaardzo serdecznie i szwejkowo!
Pogoniarz napisał:
Już się niby witaliśmy osobiście,ale niech bedzie i wirtualnie-a co!
Twoje zdrówko Starowiejskim
No to ja na ten toaścik wyciągnę własną wareczkę....a co mi tam Prezes chyba łba nie ukręci
Marusiu
intuicja mi podpowiedziała z kim mam się zadawać
do szybkiego zobaczenia na "szwejku"
kangurpl napisał:
Witam i ja,
a swoją drogą ciekawe co to była za pigułka.
Ahumba wykazuje dziwne zadowolenie po jej spożyciu
Witam witam
obiecuję, że przy następnym spotkaniu jedną tabletkę zostawię extra dla Ciebie i już jestem ciekawa jakie bedziesz miał objawy po jej spożyciu
iron napisał:
Witam i ja bardzo serdecznie, miłej zabawy i mam nadzieję do rychłego spotkania przy realnym piwku.
A ponieważ dzień bez wazeliny byłby dniem straconym, więc proszę o przekazanie pozdrowień Prezesowi CarlBergowi
Iron na temat wazeliny mam to samo zdanie dlatego zawsze przed snem i zaraz po przebudzeniu padam przed moim Prezesem na kolana i modlę się dziękując mu, że mogę mu służyć moimi umiejętnościami w tak zacnym browarze a poniważ szanuję każdego prezesa to i przed Tobą chylę moje czoło
alph napisał:
Witaj! Czy jesteś Tabletką Musującą?
no skąd...jestem Tabletką Fermentującą
Comment