WITAM !!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

rrys napisał(a)
    Wiem!
    Ale czy wiesz, Ze ci z najwiekszą liczbą postów powinni dzielić sie swym doświadczeniem i zaproponować mniej doswiadczonemu degustacje swego najlepiej uwarzonego napitku bogów.
    Wiesz
    Ty - specjalista od warzenia
    Ja - specjalista od degustacji
    Tak serio to się nie przejmuj, bo my albo pijemy piwo, albo żartujemy
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• rrys
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.11
      • 7

Trudno po piwku nie żartować!
      Człowiek podchmielony to człowiek lepszy dla świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• centris
        Potrzebuje pomocy piwowara
        centris
        Cześć,
        Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
        Pozdrawiam
        2025-01-07, 11:23
      • darekd
        De Struise, Clash Of The Titans Reserva
        darekd
        Hybryda - Quadrupel/Barley wine, leżakowany w beczkach z dębu francuskiego po szwajcarskim winie Petite Arvine.

https://struise.com/bottles/page/2/

Ciekawostką jest, że takie samo piwo została uwarzone i leżakowane w takich samych beczkach również w Szwajcarii - kooperacja...
        2022-02-02, 01:18
      • heckler
        Śleszowice, Śleszowice 279, Browar Such a Beer
        heckler
        Tak się złożyło, że moja żonka do tej pory jeszcze nigdy nie była na Babiej Górze, a na sobotę 09.05 zapowiadano pękną pogodę, dlatego bez większych ceregieli postanowiliśmy to zmienić.
        Oczywiście zawczasu przewidziałem, że po powrocie z wycieczki będę spragniony i dla tego...
        2020-05-15, 15:18
      • Archer
        Piwo "Tęgie"
        Archer
        W minioną sobotę uwarzyłem piwo "Tęgie" W około 17-20litrach brzeczki zabrakło skali Ballingometru, myślę, że było ok 25stopni. Rozcieńczyłem wodą i wyszło 18 stopni. Do uwarzenia użyłem 9 kg. słodu
        Ciekawe, co wyjdzie...Barwa jest bardzo mocno ciemno bursztynowa.
        2003-11-05, 14:35
      • heckler
        Vysoké Mýto, Husova 216, Měšťanský pivovar Kujebák
        heckler
        Pierwszy browar w mieście Vysoke Myto powstał w 1898 roku, a zakończył swoją działalność w 1951 roku. Na ulicy Piwowarskiej do tej pory można oglądać niszczejące zabudowania dawnego browaru. W 2015 roku w mieście powstał pierwszy, zresztą działający do dnia dzisiejszego browar o nazwie...
        2018-07-05, 07:58
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...