Wczoraj nocką tutaj przez przypadek się znalazłam i dalej nie wiem o co tu biega? hmmmm czuję się jakby dećko zagubiona....
cześć
Collapse
X
-
Witaj i nie przejmuj się, na początku jest tak zawsze. Troszke poczytasz, troszke poszperasz i będziesz się czuć jak u siebie w domu
Twoje zdrowie
PS
Fajnie by było wiedzieć skąd jesteś"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Witaj Niuczka.
Musze Ci donieść już przy powitaniu - ja nie jestem bóstwoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Bądź pozdrowiona a znamienitych przewodników znajdziesz tu bez liku.
No to cyk
Comment
-
I jak tam kolekcja Niuczka? Rośnie w siłę? A jak już jesteś grzeczna to OKBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
Twoje zdrowie!
Nie przejmuj się, początki zawsze są trudne, a potem wszystko przychodzi samo.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Related Topics
Collapse
-
Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
-
Channel: Festiwale piwne
2024-07-07, 17:28 -
-
Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Pierwszy raz zawitałem tam w sierpniu ubiegłego roku. Faktem jest, że browar działał już od czerwca 2022, ale oficjalne otwarcie wraz z otwarciem pierwszej uwarzonej na miejscu beczki miało miejsce dopiero we wrześniu.
Od czerwca do początku września w restauracji sprzedawano piwo wyłącznie...-
Channel: Czechy
-
-
CDA, 6,9vol, też 4 chmiele, też z Lidl'a. Pierwsza kwestia kolor, piwo jest ciemno-bursztynowe, ani dark ani tym bardziej black! W zapachu żywiczne, ale troszkę kwaśne, czekolada hartowana, fondant, mleko z kawą, nawet w nucie dolnej więcej mleka i niestety tej kwaśności. W smaku bardzo wodnisty...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-18, 09:26 -
-
Hazy DIPA, 4 chmiele, 7,6vol, ekstrakt nieznany, z Lidl'a w ramach 6+6. W zapachu najpierw jabłko, potem sok winogronowy i cytryna, owocowo, nuta dolna więcej cytryny, ale flavedo, troszkę limoncino, w smaku owocowe nadal, sznyt ziemisto-korzenny, goryczka nikła, ale bardziej pikantna, dużo ciekawsze...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-18, 09:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment