WITAM WAS WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE. NA IMIE MAM KAŚKA -JESTEM KOLEŻANKĄ KAROLLI23 - CZĘSTO SIEDZĘ U NIEJ W REMI CLUBIE I PIJĘ PIWKO....WCZORAJ BYŁAM W REMI , MIAŁAM WAS POZNAĆ...ALE NIESTETY SIŁY WYŻSZE ZMUSIŁY MNIE DO WCZEŚNIEJSZEGO POWROTU DO DOMKU...ALE MAM NADZIEJĘ,ŻE SIĘ POZNAMY I NIEJEDEN KUFELEK RAZEM WYPIJEMY.... POZDRAWIAM I MIŁEJ IMPREZKI DZISIAJ.....
WITAM BARDZO CIEPLUTKO!!!
Collapse
X
-
Witaj Bestyjko w gronie smakoszy chmielowego (i nie tylko) trunku, życzę wielu konwersacji oraz jak najczęstszego zaglądania na forumGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Witaj w piwnych szeregach browaru.biz
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Piwko z Bestyjką...? - ciekawa perspektywa. Witam i pozdrawiam
Comment
-
-
WitamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment