Witam wszystkich. Właśnie zarejestrowałem się w tym serwisie. Jak pewnie większość z Was jestem smakoszem piwka. Teraz chcę zacząć robić swoje prywatne piwko i mam nadzieję zę mi się to uda...kiedyś. Ale jak wiadomo na początku pewnie będzie trochę problemów. Także chciałbym prosić was o pomoc. Pewnie każdy z was miał problem na początku. Choćby z tym jak kupić cały potrzebny sprzęt, lub co można wykorzystać z normalnego domu, aby nie pakować się w kodszta, "bo może mi się to nie spodoba", to co wtedy. itd. Pewnie będę miał jeszcze multum pytań, ale najpierw zapoznam się dokładnie z zawartością strony i pewnie to rozwieje wiele moich wątpliwości.
A jeszcze jedno, kolejną moją pasją jest motocross, więc może ktoś jescze się tu znajdzie z taką pasją, a może ktoś chce zacząć jeździć na crossie, to ja służę pomocą., Trzymajcie się i pozdrawiam.
A jeszcze jedno, kolejną moją pasją jest motocross, więc może ktoś jescze się tu znajdzie z taką pasją, a może ktoś chce zacząć jeździć na crossie, to ja służę pomocą., Trzymajcie się i pozdrawiam.
Comment