Zaczynam picie z Wami:)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maleństwo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.10
    • 847

Zbyś napisał(a)
    Właśnie wstałem i sięgnąłem do lodówki. Zmroziło mnie tylko lodem , więc wpadłem do was na pifko.
    Witaj Zbysiu i wpadaj tu często. I mała prośba: w profilu napisz coś o sobie

Comment

• Pudlarz
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.01
      • 650

Piekarza79 wita Pudlarz(50)
      Dobre piwo nigdy nie jest złe
      http://www.janczech.stary.sacz.pl
      (galeria ekslibrisów)

Comment

• burar
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2003.09
        • 238

Witaj i zaczynaj warzyć z nami własne piwo
        Grodziski Browar Domowy

Comment

• brew
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2003.12
          • 159

Czołem! Też tu jestem nowy

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
            2025.03.28-29 - GDAŃSK, Kranoprzejęcie w The Beer Spot
            Ahumba
            AleBrowar przejmie krany w gdańskim pubie.
            Będzie można spróbować premierowego piwa Hazy IPA: Talus & Vista (15,0 BLG / 6,2% ABV) – soczystej, mętnej IPA chmielonej tylko odmianami Talus i Vista. Cieszcie się aromatami pomarańczy, owoców pestkowych i delikatnie kokosowych! Dzięki dodatkowi...
            Start
            2025-03-28
            Koniec
            2025-03-29
            Adres
            Gdańsk Kilińskiego 4
            2025-03-25, 15:52
          • dadek
            Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
            dadek
            Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
            2025-02-12, 02:28
          • Serokomlak
            Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
            Serokomlak
            W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
            2024-09-28, 23:39
          • heckler
            Všejany - Vanovice, Hlavní 58, Pivovar Tahoun
            heckler
            Kolejny browar który powstał we wiosce liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Všejany - Vanovice to miejscowość leżąca pomiędzy miejscowościami Mlada Boleslav, a Nymburk i oprócz małego stawu, rzeczki i kościoła nic tam nie ma. Dopiero 10.06.22 roku do wiejskich atrakcji dołączyła...
            2023-07-26, 10:21
          • heckler
            Brno, Poštovská 68/3, Axiom Pub
            heckler
            Firmowy lokal browaru Axiom mieści się na parterze wielkiej kamienicy, praktycznie w samym centrum Brna. Czynni są codziennie: w sobota, niedziela od 15, a pozostałe dni od 16.
            Sam lokal nie jest duży, ale dodatkowo przed lokalem jest letni ogródek. Mało sympatyczne jest picie piwa na ruchliwej...
            2022-08-09, 06:19
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...