tępione może nie, ale nie jest to w żadnej mierze wygodne w czytaniu i może się zdarzyć że redagowane w ten sposób posty będą - co tu dużo deliberować - ignorowane.
ART napisał(a) tępione może nie, ale nie jest to w żadnej mierze wygodne w czytaniu i może się zdarzyć że redagowane w ten sposób posty będą - co tu dużo deliberować - ignorowane.
w takim razie się dostosuję i nie będę "tłuścił"
a swoją drogą czy jestem naiwny, czy co, ale ta zakładana dostawa w 48h z browamatora przeciaga się w nieskończoność (no chyba że maja urlopy od połowy grudnia)
ART napisał(a) kontaktowałeś się z nimi w tej sprawie? bo faktycznie długo to trwa.
dziś obudził mnie telefon to kurier upewniał się czy jestem w domu i może mi dostarczyć przesyłkę...a zatem jak tylko zbiorę odpowiednią ilość stylowych opakowań zabieram się do warzenia bo pozostały sprzęt już mam
majkel77 napisał(a) dziś obudził mnie telefon to kurier upewniał się czy jestem w domu i może mi dostarczyć przesyłkę...a zatem jak tylko zbiorę odpowiednią ilość stylowych opakowań zabieram się do warzenia bo pozostały sprzęt już mam
To w takim razie do dzieła !!! Warz swoje piwo i nie daj sobie wmówić, że piwo warzone w domu nie nadaje się do picia (jak to KP próbowała swego czasu przekazać w jakimś artykuliku).
Comment