normalnie siedze teraz zestresowana bo nie bardzo wiem co teraz tutaj w tym momencie napisac. Na pewno wiem ze przywitam sie z wami...Witam wszystkich . no to teraz zostawie was juz. nie bede dalej marudzic itd. Do nastepnego razu
Witam Cię serdecznie. I po co te stresy? My nie gryziemy Każdy kiedyś był tu nowy. Jedna prośba: napisz coś o sobie w profilu i koniecznie używaj polskich literek (kropki, ogonki). Taki tu zwyczaj. Bywaj tu często i nie uciekaj. Twoje zdrowie. Rozgość się.
Witaj
Miło gościć kolejną niewiastę na forum
Co do słów maleństwa o wypełnieniu profilu to przyłączam się do nich. Fajnie wiedziec z kim się gada
Twoje zdrowie
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
Piwo o parametrach 10. 5 i 4, 5 % alk, co zresztą jak byk stoi na etykiecie, co by każdy wiedział, z czym ma do czynienia.
Ładny ziołowo-słodowy zapach.
Piana potężna i utrzymuje się długo, średniopęcherzykowa, potem cieniutka obrączka, nikłe ślady na szkle.
Kolor pełny...
Comment