Witojcie u Wos!

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

    #31
    Na katowickim regionalnym "Janosik" leciał ostatnio o 9/40.

    A piwko to też popijają-dlatego patrze.
    Pozdrawiam Cię !!!!

    Comment

    • adam1975
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.10
      • 160

      #32
      Witam i ja z granicy niemieckiej.
      piwo to nasze paliwo !!!

      Comment

      • aledom
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2004.01
        • 13

        #33
        Dobrej nocy
        Pozdrawiam,
        Rafał

        Comment

        • Pinio74
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.10
          • 3881

          #34
          Przyłączam się do powitania, salut
          BIRRARE HUMANUM EST

          Comment

          • aledom
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2004.01
            • 13

            #35
            I ja Witam - Ciebie i tego małego piwosza/kę
            na Twojej fotce ;-).

            Mam nadzieję, że jeśli pije to tylko bezalkoholowe
            (piszę to bez "oczka").
            Pozdrawiam,
            Rafał

            Comment

            • Pinio74
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.10
              • 3881

              #36
              aledom napisał(a)
              I ja Witam - Ciebie i tego małego piwosza/kę
              na Twojej fotce ;-).

              Mam nadzieję, że jeśli pije to tylko bezalkoholowe
              (piszę to bez "oczka").
              Dziękuję w imieniu swoim i synka. W rzeczy samej, piwną edukację zorganizuję mu troche później, chyba, że sam wcześniej zrobi sobie jakiś kurs zaoczny
              Pozdrawiam i Twoje
              BIRRARE HUMANUM EST

              Comment

              • Paolo
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2003.10
                • 62

                #37
                I Poznań Cię wita . Tu dowiesz si co to znaczy piwo! Bo jest to napój BOSKI! Tylko trzeba wiedzieć co popijać! Jak widzisz tu nie ma podziałow na "regiony". Baw się dobrze. I z głową używaj!!!
                Dobre piwo nigdy nie jest złym piwem.

                Comment

                Related Topics

                Collapse

                • kronos1194
                  Butelki (około 200szt.)
                  kronos1194
                  Dzień dobry wszystkim.
                  Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
                  2024-04-01, 17:49
                • Gringo
                  Kuchnia czeska
                  Gringo
                  Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
                  2019-12-14, 20:30
                • pegazus300
                  3 dzień fermentacji
                  pegazus300
                  Hej. Właśnie fermentuje moje pierwsze piwo. Po 24 godzinach od zadania drożdży nastąpił kilminacyjny moment, w którym rurka bulgotała z częstotliwością raz na pół sekundy. Dzisiaj (60 h fermentacji) bulgocze raz na 4-5 sekund. Czy tak szybki spadek szybkości fermentacji jest normalny?...
                  2018-04-09, 12:41
                • melfix
                  Witojcie Opolskie kłania się.
                  melfix
                  Witam wszystkich. Pozdrawiam z Opola aczkolwiek wychowany na browarze namysłowskim.
                  2009-01-11, 21:05
                • Phman
                  Witojcie
                  Phman
                  Hej!

                  Mam na imię Rafał, mieszkam we Wrocławiu. Witam gorąco wszystkich forumowiczów.

                  Niestety jestem straszna zieleninka a GORĄCO zapragnąłem posiadać własny browar z kolekcją kilkunastu gatunków smaczków własnej produkcji . Mam w tym celu specjalnie spreparowaną...
                  2007-05-15, 09:30
                • Loading...
                • Koniec listy.
                Przetwarzanie...