Wszystkich miłośników naszego ukochanego złotego napoju i użytkowników strony serdecznie pozdrawia Swiergot. Jestem nowym użytkownikiem i uwierzcie nie mogę oderwać się od komputera. Szczególne wyrazy mojego uznania dla administratora, pełen profesjonalizm w każdym calu. Osobiście przyznam, że ze względu na zainteresowania jestem miłośnikiem historii piwa i tutaj także moje ukłony w kierunku użytkowników, wasza wiedza jest mówiąc nieskromnie profesorska. Jako wrocławianin szczególnie pozdrawiam wszystkich piwnych wrocławiaków. Przyjmnego użytkowania i na pewno jeszcze się odezwę.
Cześć jestem nowym użytkownikiem
Collapse
X
-
witaj w szeregach, co prawda Twoje powitanie powinno się znależć w "Przedstaw się", a nie w Kolekcjonerstwo" ale jako nowa osoba masz swojego rodzaju dyspensę gdyz Art napewno przeniesienie post we właściwe miejsce, Twoje zdrowieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Witaj,
mam nadzieję, że w naszym ulubionym mieście nie zabraknie Ci tematów do fotografowania ... bo pocieszam się, że wszystkiego nie zdążą wyburzyć ...
Przeglądaj dział o spotkaniach forumowych - tam wyczytasz kiedy i gdzie spotykają się na piwku forumowicze we Wrocławiu.
A tak a propos fotografowania - masz może zdjęcia z wyburzania dawnego browaru Engelhardta na Dąbiu?
Comment
-
-
Witam i od razu proponuję zarezerwować sobie najbliższą sobotę na forumowe spotkanie przy piwie.
(Tematu o spotkaniu jeszcze nie ma - bo to w sumie standard, że my we Wrocławiu spotykamy się co weekend Ale obserwuj dział!)browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Przyłączam się również do szczerych powitań"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Każda nowa osoba w browarze.biz to kolejny usmiech na twarzy
Witam i pozdrawiam
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
arzy napisał(a)
Każda nowa osoba w browarze.biz
Pozdrowienia z ośnieżonych górNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Witaj! No to sobie "poświergolimy". Twoje zdrowie!
Comment
-
-
Witam, życzę udanego forumowania i podpisuję się też pod wypowiedzią Jerzego
Comment
-
Comment