Jestem nowym uzytkownikiem i bardzo sie ciesze ze znalazlem takich braci i siostry ktorzy kochaja to co ja.Mam 24 lata i uwielbiam piwo gdzie tylko sa jakies piwne imprezy w okolicy Sosnowca jestem tam i ja.Ciesze sie tez ze moge tu znalezc grono profesjonalistow ktorzy pomoga mi w pewnych sprawach dotyczacych piwa.pozdro dla Wszystkich!
witam wszystkich serdecznie
Collapse
X
-
Witam i ja , Twojeprzy okazji uzupełnij profil,bo wiemy tylko że jesteś ze Sosnowca i masz 24 lata
Comment
-
Witaj w wielkim świecie złocistego napoju
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Witaj - właśnie: uzupełnij profil i staraj się pisać po polsku, czyli gramatycznie i ortograficznie. Może w dobie różnych czatów i forów jest to dziwne, ale my dbamy o kulturę naszego języka.
O imprezach piwnych znajdziesz tu mnóstwo informacji - nic nie stoi na przeszkodzie byś sam również zamieszczał informacje o takich imprezach w Twojej okolicy.Comment
-
Nie jestem siostrą ale bratem mogę Ci być - piwnym bratem. Witaj więc Bracie!
Comment
-
Witamy, witamy. I na uzupełnienie profilu czekamy.
aha! Nowi stawiają piwoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment