Cze! Lubię piwo, bo dobre. Kobiety też lubię, ale nie wiem czemu.
Witam!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"
To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Nikt jeszcze nie opisał, zima, może faktycznie Rysy trza odpuścić...
.
Cóż, piwo w stylu Imperialnego Stouta, a jak kto woli - Polskiego Imperalnego Stouta (uwaga - skrót słabo się kojarzy).
Parametry to 9% alko i 24*Blg - to zdecydowanie widać, słychać i czuć. Widać...-
2024-12-17, 21:23 -
-
Witam!
Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...-
Channel: Surowce
-
-
English Brown Porter,
5,2% alk.
Chmielony nie wiedzieć w sumie czemu Citrą i Mosaikiem. Nawet już z amerykańskich chmieli wybrałbym coś bardziej odpowiedniego do tego typu piwa, ale na ich stronie jest rozbieżność (zresztą nie po raz pierwszy), bo podają niemiecki...-
2024-12-02, 23:48 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment