Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Dzięki za miłe przyjęcie To po pierwsze.
Po drugie, sorki, że tak długo zwlekałem z odpowiedzią, ale wystąpiły pewne komplikacje z gratem, który stoi pod biurkiem, a dzięki któremu mogę pisać na forum
Po trzecie, d... mam na miejscu , a i w profilu na razie zostanie, bo nie zwykłem ot tak zmieniać tego co robię, mówię lub piszę . Może z czasem...
Pozdrawiam
Witam. Przepraszam, żem sie nie odzywał, ale zajmowały mnie niestety inne, mało sympatyczne sprawy. Z przykroscią muszę również zakomunikować, że moja obecność na forum będzie raczej sporadyczna
Urywa mi sie dostęp do netu i raczej szybko stałki miał nie bedę. Proszę jednak o kontakt, jeśli będzie działo sie coś ciekawego (Irony i Cordel mają móju tel.). Życzę dobrej zabawy, nie tylko przy piwie. Wasze zdrowie
Grzesiu, to znaczy, eee, Gwath'cie, co Ty mi tu opowiadasz? Jam wielce zaskoczony... No nic, jakoś trzeba sie będzie przyzwyczaić do zaistniałej sytuacji i wypatrywać szacownej imprezy, na której mógłbyś się pojawić ku naszej i mojej uciesze... Stary, jestem z Tobą, cokolwiek by się nie działo. Dzwoń, pisz. Zawsze się odezwę! Hail Browar, hail Grieg!
Ostatnia zmiana dokonana przez Cordel; 2004-06-04, 23:45.
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment