Witaj! Baw się dobrze Zdrówko
Ja tu piszę, a Irony śpią w pokoju obok:)
Collapse
X
-
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
-
-
Małażonka napisał(a)
A dupą się nie przejmuj - to w końcu Twój profil
Comment
-
-
-
No ale zdaje się, że miał pewnego tajemniczego przewodnika, który pewnie podszepnął coby profil wypełnićbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
W profilu to jeszcze żadna tragedia, znacznie gorzej mieć dupę w życiorysie
Comment
-
-
A witam Waści serdecznieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzięki za miłe przyjęcie To po pierwsze.
Po drugie, sorki, że tak długo zwlekałem z odpowiedzią, ale wystąpiły pewne komplikacje z gratem, który stoi pod biurkiem, a dzięki któremu mogę pisać na forum
Po trzecie, d... mam na miejscu , a i w profilu na razie zostanie, bo nie zwykłem ot tak zmieniać tego co robię, mówię lub piszę . Może z czasem...
PozdrawiamI'll stan the ground i've chosen.
Comment
-
-
Witam. Przepraszam, żem sie nie odzywał, ale zajmowały mnie niestety inne, mało sympatyczne sprawy. Z przykroscią muszę również zakomunikować, że moja obecność na forum będzie raczej sporadyczna
Urywa mi sie dostęp do netu i raczej szybko stałki miał nie bedę. Proszę jednak o kontakt, jeśli będzie działo sie coś ciekawego (Irony i Cordel mają móju tel.). Życzę dobrej zabawy, nie tylko przy piwie. Wasze zdrowieI'll stan the ground i've chosen.
Comment
-
-
Grzesiu, to znaczy, eee, Gwath'cie, co Ty mi tu opowiadasz? Jam wielce zaskoczony... No nic, jakoś trzeba sie będzie przyzwyczaić do zaistniałej sytuacji i wypatrywać szacownej imprezy, na której mógłbyś się pojawić ku naszej i mojej uciesze... Stary, jestem z Tobą, cokolwiek by się nie działo. Dzwoń, pisz. Zawsze się odezwę! Hail Browar, hail Grieg!Last edited by Cordel; 2004-06-04, 23:45."Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
Comment