Witam serdecznie wszystkich Piwowarów! Troche późno ale postanowiłem sie przedstawić (lepiej późno niz...).Nazywam sie Krzysiek i jestem z Wrocławia.Wczesniej zaglądałem jedynie na strone Browamatora,ale poszerzyłem horyzonty po warsztatach które odbyły sie właśnie we Wrocławiu.Zostałem tam bardzo miłe przywitany przez Marusie i Zdroja.Do zobaczenia na forum Pozdrawiam wszystkich!
Grono znowu sie poszerza!:)
Collapse
X
-
Witaj.
Fajnie, że się przedstawiłeś, ale będzie jeszcze lepiej jak wypełnisz profil.
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Chris_1987 napisał(a)
Jerzy,a Ty nie jesteś czasem takim wysokim gościem w okularach co cały czas z pewnym korpulentym gościem stał przy stoliku w Low Riderze??
Pozdrawiam!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Chris_1987 napisał(a)
Jerzy,a Ty nie jesteś czasem takim wysokim gościem w okularach co cały czas z pewnym korpulentym gościem stał przy stoliku w Low Riderze??
Pozdrawiam!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Witaj na Forum! Cieszymy się, że powiększa się nasze grono, zwłaszcza (z)dolnośląskie.
Comment
-
-
-
Witaj!
Twoje zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment