pytacie skąd się wziąłem? rejestracja czy jakoś tak, klik klik no i jestem. jestem hyzu. jeśli nawarzę piwa mam nadzieję że pomożecie mi je wypić. pozdrawiam
Jestem pierwszy, więc Witam Cię serdecznie. W imieniu pozostałych browarowiczów proszę o wypełnienie profilu. Dobrze wiedzieć z kim się gada.
Twoje zdrowie
Witajcie wszyscy!
Jestem tu nowy, dopiero dzis do Was dołączyłem. I od razu mam pytanie, czy ktos z Was protestował juz przeciwko pauperyzacji znakomitych marek np. czeskiego pilsnera? Wszak ten szlachetny napój leją i produkują w Polsce!!! Dramat!!!
cafedelmar napisał(a) Witajcie wszyscy!
Jestem tu nowy, dopiero dzis do Was dołączyłem. I od razu mam pytanie, czy ktos z Was protestował juz przeciwko pauperyzacji znakomitych marek np. czeskiego pilsnera? Wszak ten szlachetny napój leją i produkują w Polsce!!! Dramat!!!
Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
Trochę to zaskakujące, że właśnie to piwo dyniowe nosi imię mitycznej postaci znanej z legend i przekazów pisanych czy też już z współczesnej twórczości audiowizualnej. Głowę postać z etykiety puszki piwa posiada i ja jej po wypiciu nie straciłem.
Piwo ma dość pokaźny baling - 23 stopnie,...
Czołem wszystkim. Nazywam się Błażej. Mieszkam w Sławnie. Jestem młodym pasjonatem piwa. Od dwóch lat łykam wszelaką wiedzę o piwie i oczywiście gdy mam tylko okazję, chęć i czas - degustuję je Od niedawna po moich namowach dołączył do mnie również mój brat. Interesuję się...
Comment