Milo do was trafic i poznac
Witam wszystkich
Collapse
X
-
Witam witam! tym razem oficjalnie no proszę - nawet profil wypełniony.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Witaj, a jak dłużej z nami pobędziesz to będziesz jeszcze bardziej wesoły FuniaczkuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Witaj i baw się dobrze
Na zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
-
Gorąco witam nowego forumowicza!!!
Mam nadzieję, iż po pewnym czasie na twoim profilu zniknie LECH jako ulubione piwo. Jest tyle innych lepszych browarów, więc na pewno jakiś sobie ubodobasz."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Witam również i zapraszam do zgłębiania zasobów Browaru.
Comment
-
-
Witam. Musze Ci powiedzieć że jesteś w zasiegu naszej sekcji. Już niedługo mam nadzieję załatwić zwiedzanie browaru w Siemianowicach. Zapraszam do udziału. Szczegóły wkrótce.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment