Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
lzkamil napisał(a) Witamy witamy
Powiedz jeszcze jak to jest sie wspinac w rycerskiej zbroi? Myslalem ze sam szpej dostatecznie duzo wazy...
No w zbroi raczej niekoniecznie ale robiłem kiedyś (2 lata temu) obóz kondycyjny w Podlesicach gdzie rano szliśmy na wspinaczkę a po południu się tłukliśmy na polu namiotowym. Fajnie było!
A jacy ludzie byli zdziwieni!
Krzesimir napisał(a) Ha! Chodziłem tam 6 lat do szkoły!
Byłem też niedawno, pierwszy raz od wielu lat i dużo się zmieniło.
Wiem że otworzyli sklep "Świat Piwa"!
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach .
Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....
Comment