Witam wszystkich. A przede wszystkim birofilów z Kaszub:. To jest mój pierwszy post. Niedawno otworzyłem swoja nową strone z kolekcja polskich kapski od piw. Prosze o komentarze. WWW.KAPSLE.ITQ.PL
Witam,
strona fajna. Ale mam kilka sugestii:
1. na podstronie ">>kolekcja kapsli" masz kapsle podzielone wg browarów, na podstronie ">>kapsle na wymianę" wszytko wrzucasz do jednego worka. Sugeruje zastosować taki sam podział na obu podstronach. Później jak Ci przybędzie kapsli na wymianę będziesz miał podwójna robotę.
2. + przy nazwach koncernów miały chyba z założenie służyć do rozwijania listy browarów z danego koncernu, ale to nie działa.
3. Przy opisach browarów podajesz ich adresy mailowe i strony internetowe.
Dobrze by było skojarzyć te napisy z linkiem do strony lub do poczty.
Chodzi mi o coś takiego np. www.browar-amber.pl
W sumie strona idzie w dobrym kierunku
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ...
Miasto Ústí nad Orlicí, a dokładniej dzielnica Hylváty dołączyła do grona miejsc w których po latach przywrócono tradycję warzenia piwa.
Browar działał w latach 1892-1940 r. W kwietniu 2003 r. budynki przy ulicy Pivovarskiej służyły jako magazyny.
Z pierwotnego browaru zachował...
Pod koniec ubiegłego roku urocze miasteczko Telč doczekało się drugiego browaru. Został on otwarty w nowo odrestaurowanym kompleksie zwanym Panský dvůr.
Ośrodek rekreacyjny Panský dvůr powstał w wyniku przebudowy gospodarstwa, które w XVI wieku należało do zamku Telč, a następnie...
Witam! Będąc na urlopie miałem okazję spróbować piwka własnej roboty z brewkita produkcji mojego siostrzeńca. No i wpadłem . Chciałbym spróbować swych sił, od jakiegoś czasu studiuje wytrwale forum i inne dostępne materiały na ten temat.
Plan jest taki:
-poczekać jeszcze...
Comment