dlatego poranne orzeźwienie brzmi tak pięknie....
W zasadzie to mój drugi post...
Collapse
X
-
Albo ja nie rozumiem, albo ty nie załapałeś. Chodzi o błąd ortograficzny, które to błędy są na tym Forum bardzo piętnowane.
Acha i polecam zaznajomienie się z Dziennikiem Piwnym - dobra zabawa.Comment
-
cieszę się bardzo iż mój post spotkał się z takim zainteresowaniem. Pielęgnacja języka polskiego jest nader ważnym zadaniem każdego obywatela. Dlatego tutaj na tym tak prężnie działającym forum spotkała mnie , skromnego analfabete, tak miła niespodzianka. Tylko ubolewam nad losem piwoszy- dysortografów i dyslektyków. Posdrafiam fszystkich.Comment
-
dość piśmienny analfabeta nam się trafił- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr...
Acha i polecam ...[FCJP]
Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarniaComment
Related Topics
Collapse
-
Jasny lager z zawartością alko 5.0%.
Piana - większa na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni plus.
Barwa - złoto.
Aromat - mineralna zbożowa.
Smak - słodkawe, lekka owocowość lagerowa, mineralność, słodkawa zbożowość,...-
Channel: Ukraina
2024-02-13, 12:59 -
-
Blanche niefiltrowane o ekstrakcie 11.3*, alko 4.9%.
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - nic.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółty.
Aromat - skórka pomarańczowa (może niesyntetyczna).
Smak - słodkawe, aromat do cukierków...-
2024-02-08, 15:10 -
-
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...-
Channel: Rumunia
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
2022-02-01, 22:22 -
-
Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment