Mam nadzieje,ze współzabawa na tej stronce bedzie cool! Pozdrawiam i zycze mielgo piwkowania!
Witam serdecznie!!!!
Collapse
X
-
Witam serdecznie!!! Na pewno nie będziesz się tu nudził. Twoje zdrowie!!!5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Witam ciebie bardzo serdecznie! Baw się tutaj dobrze!
Ps. Może wpadniesz na któreś spotkanko naszej sekcji -Trójmiejskiej!?Comment
-
Odp: Witam serdecznie!!!!
remix napisał(a)
Mam nadzieje,ze współzabawa na tej stronce bedzie cool!i nadzieje masz dobrą
Comment
-
Odp: Witam serdecznie!!!!
remix napisał(a)
(...)Pozdrawiam i zycze mielgo piwkowania!"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Witaj
Twoje zdrowieZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Nasz około-świąteczny rozkład jazdy ma się następująco:
- do 19.12 włącznie - działamy normalnie
- 20.12 - 01.01 - nieczynne, ale przyjmujemy zamówienia przez sklep
- 2. stycznia 2025 - działamy normalnie
- 6. stycznia 2025 - nieczynne - święto
- od 7. stycznia 2025 - działamy normalnie
-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie