pozdrowienia dla wszystkich piwoszy
legniczanin wita wszystkich
Collapse
X
-
Wczyscy witają legniczanina.
WitajBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
witam "śklanego" studenta z Legnicy.
I dzięki za wypełnienie profilu ( to się rzadko nowym zdarza )
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Witam kolejnego miłośnika piwa. Twoje zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
-
Medalik śle pozdrowienia
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Browar restauracyjny sporych rozmiarów, założony w 2009 roku.
Znajduje się w pobliżu dużej węzłowej stacji kolejowej Hardbrücke.
Z centrum Zürichu dojazd pociągiem trwa 3 minuty. Alternatywnie można dojechać tramwajem w niecałe 30 min.
W dawnym przemysłowym obiekcie...-
Channel: Szwajcaria
2023-09-03, 10:58 -
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...2 Photos
-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment