Witajcie !!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pttica
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.09
    • 19

Witajcie !!!!!!!!!!!!

Witajcie jestem 21 letnim studentem i rowniez smakoszem piwa. Piwo pije juz przeszlo 5 lat i nadal ten trunek jest najlepszym na swiecie i nie wyobrazam sobie zycia jak i dnia bez mojej kochanej pianki. Ciesze sie ze jestem wsrod osob ktore rowniez kochaja piwo .

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • dadek
    Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
    dadek
    Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
    2024-05-12, 23:57
  • dadek
    Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
    dadek
    Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
    2023-04-27, 02:48
  • dadek
    Mainz-Kastel, Otto-Suhr-Ring 27, Brauhaus Castel
    dadek
    Browarek restauracyjny istniejący od 1990 roku znajduje się na zachodnich peryferiach miasta po prawej stronie Rhein. Z centrum, przez jedyny w Mainz most drogowy, można tu dojechać autobusem nr 28. Okolica nieciekawa, jakieś place, firmy, magazyny, brak zabudowy mieszkalnej. Jednak jest tu jedno...
    2022-11-21, 01:01
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 00:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...