pozdrawiam z szacunkiem Wielkich Browarników! nowy - kiełkujący pszenicę - zbyś
nowy
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
witoj w rudej! słabo godam - lepiej pijam.aktualnie chińksa gorzoła - ale chyba pójdzie w kibel nie było kasy na browar, a pszeniczka dopiero kiełkuje (chmiel z własnej uprawy już ususzony)fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Witam medalika.
Waż i warz
Twoje zdrowie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
arzy druchu czy ty warzysz? Dzięki wszystkim za powitanie. idę na chwilę podlewać pszeniczkęfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Comment
-
-
sorki, zachowałem sie jak szczeniak. chyba powodował mną niepokój o moją pszeniczkę, ale ładnie kiełkuje, może nawet za ładnie - po dwa korzonki i niektóre chcą dać kłosy, czy już ją suszyć? muszę zajrzeć na odp. forum
fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
No a teraz. Są DUŻEEE. Dzięki. Pszeniczka podlana. Chmiel zerwany - może trochę za późno, ale przynajmniej własny. Czy "kamarade" używali może termosu - takiego jak na budowach nosili "jakobsika"? Ma taki fajny kranik na dole i fajną pojemność ? To chyba może być fermentator?fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
zbysia napisał(a)
arzy druchu czy ty warzysz? (...)
Za domowe"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment